BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af et team, der arbejder dedikeret for udvikling af folkeskolen til gavn for elevernes læring og trivsel? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i implementeringen af Folkeskolens Kvalitetsprogram og fagfornyelsen? Og trives du med projektstyring, koordinering og generelle AC-opgaver? Så er du måske vores nye kollega i grundskoleteamet i Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK).
Vi forventer, at vi i de kommende år får travlt med en række opgaver, der knytter sig til Folkeskolens Kvalitetsprogram. Vi søger derfor en skarp AC-generalist med lyst til at arbejde med folkeskoleområdet og understøtte et stort team af læringskonsulenter og et ledelsesteam bestående af tre teamledere.
Om teamet
Du bliver en del af grundskoleteamet, der pt. består af ca. 45 læringskonsulenter, to AC-fuldmægtige og en erfaren kontorfuldmægtig. Læringskonsulenterne har typisk en baggrund som lærere, skoleledere og/eller fra en kommunal forvaltning.
Vi vejleder om fag, undervisning og prøver, gennemfører indsatser og projekter i forhold til børn og unge i udsatte positioner, og vi er ansvarlige for rådgivningsforløb for folkeskoler, der er i tilsyn.
Vi prioriterer, at opgaver løses i mindre arbejdsfællesskaber, så der er mulighed for sparring og videndeling – og samtidig lægger vi vægt på, at man kan varetage mangeartede opgaver selvstændigt. Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå i opgaveløsningen med dedikerede faglige bidrag og et godt humør.
Om stillingen
Du vil få en central rolle i koordinerende opgaver i forbindelse med Folkeskolens Kvalitetsprogram (regeringens folkeskoleudspil). Vi kommer forventeligt til at skulle bidrage fagligt til arbejdet med fornyelse af folkeskolens læreplaner, nye valgfag og den politiske ambition om at understøtte en mere varieret og praktisk undervisning og løfte motivationen blandt eleverne. Vi kommer også til at understøtte et serviceeftersyn af kvalitetstilsynet.
Ud over den vigtige rolle med koordinering i forbindelse med Folkeskolens Kvalitetsprogram kommer du i samarbejde med AC-kollegaer bl.a. til at arbejde med:
- at understøtte læringskonsulenterne ift. procestilrettelæggelse, sagsfremstilling, journalisering osv.
- at støtte og være sparring for ledelsen, f.eks. i forbindelse med teamets halvårlige ledelsesinformation
- at tilrettelægge og styre processer og samarbejde med andre kontorer i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
- at planlægge møder, temaforløb og mindre konferencer i samarbejde med læringskonsulenterne
- at indsamle og behandle kvantitative og kvalitative data i mindre analyser og projekter
Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse og nogle års relevant erhvervserfaring, eksempelvis fra centraladministrationen eller fra en kommunal forvaltning. Vi ser også gerne, at du har erfaring fra uddannelsessektoren.
Vi forventer, at du:
- Har en god analytisk sans, der kan omsættes til konkrete og praktiske løsninger
- Har gode kommunikative evner og kan skrive flydende, forståeligt og korrekt
- Har lyst til eller erfaring med at arbejde med data, dokumentation og evaluering
- Har lyst til at give administrativ support og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer
- Kan arbejde selvstændigt, struktureret og omhyggeligt
- Har fokus på at føre opgaver helt til dørs og tilrettelægge gode processer
- Har gode samarbejdsevner og godt humør, også når arbejdstempoet er højt
- Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde
Grundskoleteamet er en del af Center for Udgående Kvalitetsarbejde. Vi støtter dagtilbud, skoler og institutioner i at udvikle stærke faglige læringsmiljøer, som styrker børn, unge og voksnes læring, trivsel og dannelse. Det gør vi ved at rådgive og formidle på baggrund af lovgivning samt nyeste viden fra forskning og praksis. Der er ca. 125 medarbejdere i centeret, som er organiseret i teams.
Centeret har et stærkt og professionelt læringsmiljø, hvor vi løbende udvikler vores opgaveløsning og de redskaber, vi bruger i den. Det gør vi i tæt samarbejde med kollegaer, både inden for det enkelte team og på tværs af centerets teams, fra dagtilbud til ungdomsuddannelser.
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig. Afhængigt af din erfaring og kompetencer vil du blive ansat enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.
Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. maj 2024.
Ansættelsessted: Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sidsel Hansen på telefon 21 64 61 31 eller mail sidsel.hansen@stukuvm.dk.
Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på stukuvm.dk.
Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest med udgangen af søndag den 3. marts 2024. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 11. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Holbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Holbæk, Tidemandsvej, 4300 Holbæk
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5992820