E-cigaretspecialisten GEjSER åbner ny butik i Holbæk

Foto: GEjSER's nye butiksbestyrer, Maja Larsen, glæder sig til at møde sine nye kunder i butikken i Holbæk.
dato

GEjSER, Danmarks største forhandler af e-cigaretter, fortsætter sin imponerende vækst med åbningen af butik nr. 47, på strøget i Holbæk.

Stifter af- og administrerende direktør i GEjSER, Jens Andersen, ser frem til at tage hul på endnu et spændende kapitel i GEjSER-eventyret.
“E-cigaretter er kommet for at blive. De hjælper voksne rygere, og vi er stolte af at kunne gøre en forskel med vores butikker. Derfor ser vi frem til at fortsætte vores arbejde i Holbæk.” siger Jens Andersen.

Til trods for udfordringer i branchen, ser GEjSER positivt på fremtiden. Med planer om yderligere ekspansion i 2024, er GEjSER fast besluttet på at fortsætte med at skabe arbejdspladser og positive kundeoplevelser. 

“Vi er begejstrede for at kunne fortsætte med at ekspandere, og den nye butik i Holbæk er bevis på den fortsatte støtte fra vores loyale kunder, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde endnu en butik med vores høje serviceniveau og kvalitetsprodukter.” slutter Jens.

Butikken åbner d. 30. maj kl. 10, hvor Maja Larsen, som er GEjSERs nye butiksbestyrer, vil stå i spidsen for den nye butik. Maja glæder sig til at lære alle de nye mennesker at kende, både kunder og kolleger. Hun ser frem til samarbejdet, og er spændt på at komme i gang!
Kilde: GEjSER ApS
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.