Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Holbæk - onsdag den 31. marts

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Holbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 10.18 blev en 21-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Klampenborgvej. Her viste det sig, at han ikke havde gyldig førerret, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 10.45 blev en 43-årig mandlig bilist fra Frederiksberg standset og kontrolleret på Solbjergvej i nordgående. Her viste det sig, at han ikke havde gyldig førerret, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 12.48 blev det anmeldt fra Fakta på stationspladsen, at de stod med en butikstyv, der ikke ville oplyse, hvem hun var, og som var meget oprevet.

Politiet blev sendt til stedet for at yde assistance, og ved patruljens ankomst kunne butikstyvens identitet, en 33-årig kvinde fra Aalborg-egnen, fastslås, hvorefter hun blev sigtet for butikstyveri.

Mistænkeligt forhold, Allerød

Klokken 13.34 og 13.49 blev det anmeldt, at to mænd luskede rundt i området nær Kernevænget og Rønnealle og bankede på ved flere boliger, og anmelderne mente, at mændene gjorde det for at finde ud af, om der var nogen hjemme de pågældende steder, således de kunne begå indbrud.

En patrulje blev sendt til området, men de to mænd blev ikke udfundet.

Den ene af de to beskrives som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 29-32 år, 175-180 cm høj, muskuløs af bygning, sort hår. Iført grå kasket og grå jakke.

Butikstyveri, Hellerup

Klokken 16.43 anmeldte personalet fra Meny på Strandvejen, at de havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle tre flasker champagne til en samlet værdi af knap 1100 kroner. Da butikstyven var udenlandsk statsborger blev en patrulje sendt til stedet for at foretage sigtelse af butikstyven, en 41-årig udenlandsk mand.

Kørsel uden førerret, Nivå

Klokken 20.00 blev en 22-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Rødehusvej. Her viste det sig, at han ikke havde gyldig førerret, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Kørsel i påvirket tilstand, Hørsholm

Klokken 20.30 blev en 50-årig mandlig bilist fra Køge standset og kontrolleret på en p-plads på Kammerrådensvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for forholdet og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Konfiskation af køretøjer, Skibby

I løbet af aftenen indløb der flere anmeldelser om, at to personbiler blev ført hasarderet i Skibby. Politiet blev sendt til området, hvor det lykkedes at få standset og kontrolleret de to køretøjer. Her fik begge førere, en henholdsvis 21-årig mand med ukendt adresse og en 18-årig mand fra en mindre by imellem Ringsted og Holbæk, både alkometeret og narkometeret til at slå ud, hvorfor de blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Den 18-årige besad desuden ikke retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Grundet flere omstændigheder blev begge biler beslaglagt af politiet med henblik på en egentlig konfiskation.

Indbrud i skole, Helsingør

Klokken 01.01 blev det anmeldt, at alarmen 10 minutter forinden var gået på Nordvestskolen. Vagtselskab og politi kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en eller flere ukendte gerningsmænd havde opbrudt et vindue til skolens IT-rum og foretaget indstigning. Det afventes, at en medarbejder fra skolen får kigget på, om der er blevet stjålet noget.

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 01.29 blev det anmeldt fra alarmselskabet tilknyttet Sjælsøskolen, at de via videoovervågning kunne se, at tre unge mennesker havde taget ophold på skolens tag, hvor de sad og drak alkohol. Politi og vagtselskab blev sendt til stedet, hvor to 17-årige unge mænd og en 17-årig ung kvinde blev gennet ned fra taget, hvorefter de alle tre blev hentet af deres forældre og sendt i seng med en løftet pegefinger.

Gadeuorden, Allerød

Klokken 02.15 blev det anmeldt, at 10 unge mennesker stod og råbte på Rønneholt Parkvej i krydset ved Akelejevej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor seks unge mænd fra lokalområdet fik en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Røveri mod tankstation, Hillerød

Klokken 02.53 blev det anmeldt fra Circle K, at en mand netop havde indfundet sig i butikken med en nøgle imellem to knoer, som han havde brugt til at true sig til tre-fire flasker vodka og en flaske shots, inden han forlod butikken igen. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes i første omgang ikke at udfinde gerningsmanden, der beskrives som: Mand, høj, iført en rød jakke med sorte lyn ned ad ærmerne og militærbukser.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der måtte vide noget af relevans for sagen, heriblandt hvis nogen kender til den særegne jakke. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Musik til ulempe, hele kredsen

Nordsjællands Politi har i det forgange døgn, primært aften og nat, modtaget 12 anmeldelser om musik til ulempe. Nogle af anmeldelserne omhandlede unge mennesker, der havde mødtes på togstationer og lignende med bærbare højtalere, og nogle af anmeldelserne omhandlede unge mennesker, der holdt festivitas i privaten. Uanset hvor man mødes, opfordrer Nordsjællands Politi til, at man husker på, at ikke alle har påskeferie, og at man derfor viser hensyn, når man sætter musik på. Og er man forælder til en teenager, der har fået lov til at holde et socialt arrangement, kan et punkt om volumen på anlægget også indgå i den overordnede samtale om, hvilke spilleregler der gælder for arrangementet.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 30.-31. marts 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler