Butikselev til Maxi Zoo i Holbæk

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Elsker du poter, snuder, pels og fjer?

… og mangler du et sted at gøre af al den kærlighed? Så vælg Maxi Zoo som din elevplads!
Vi ved, at du er pligtopfyldende og serviceminded, for mens du fylder varer op, trimmer hylder og ekspederer ved kassen, kan du helt sikkert finde tid til vores vigtigste opgave: at give vores kunder og deres kæledyr en rigtig god oplevelse.
I teamet i Maxi Zoo Holbæk, får du passionerede kolleger, der glæder sig til at tage imod dig, så de har flere hænder at klappe hunde med.

Du er den helt rigtige kollega, fordi:
• Din energi er god og du elsker at lære nye ting (og klappe hunde)
• Du kan ’hitte på’ og har lyst til at deltage i butikkens daglige drift (og give godbidder)
• Du møgelsker alle dyr, præcis ligesom alle os andre (selvom du får pels på tøjet)
• Du er dig selv med alt, hvad det indebærer (så længe det indebærer en masse dyr!)

Og så er der lige det med formalia: Du skal have bestået HG/EUD grundforløb, EUX eller HHX. Du kan også have HF/HTX/STX suppleret med 5 ugers EUS.

Jobbet

I Maxi Zoo er vi en samling passionerede dyremennesker, der sætter en stor ære i give vores kunder den bedste service. Som elev hos os, er du med til at sikre, at butikken står snorlige og kunderne føler sig velkomne. Dine kolleger tager dig i poten og giver dig den rette oplæring. Du skal blot medbringe dit smil, din lyst til at arbejde med mennesker og dyr, samt din evne til at arbejde selvstændigt, så lærer vi dig resten.

Vi har fart på, så du skal kunne følge med. En god fysik er at foretrække, da der er mange løft, og du skal kunne holde til at stå op længe og gå mange skridt.

Elevuddannelsen varer 2 år, hvor du veksler mellem teori på skolen og praksis i butikken. Du skal på 7 ugers skoleophold. Opholdene er på Handelsfagskolen i Odder, hvor du sammen med en masse andre Maxi Zoo elever, får ny viden og inspiration til hverdagen i butikken. Du lærer en masse, og får nye venner på tværs af butikkerne.

Er du interesseret?

Jobbet som elev i Maxi Zoo er på fuldtid (37 timer). Vil du være med? Så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit CV. Vi indkalder løbende udvalgte ansøgere til samtale, og vi indstiller søgningen, så snart vi har fundet den helt rette til opgaven.
Vi skal gøre opmærksom på, at for at sikre kravene i persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger på mail eller fysisk i butikken.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Maxi Zoo, Industriparken 21 A, 3. sal, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.maxizoo.dk/job?hr=show-job/141518&linkref=95158&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5804997

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet