Fuld tids stilling som autosadelmager eller møbelpolstrer hos Holbæk Autosadelmager og Møbelposter

Profilbillede
dato

Holbæk Autosadelmager og Møbelposter i Holbæk har travlt. Vi søger derfor en autosadelmager eller alsidig møbelpolstrer på fuld tid.

Holbæk Autosadelmager og Møbelpolstrer er Danmarks ældste autosadelmager-virksomhed, som er startet i 1927, og vi har altid lavet og laver et bredt udsnit af produkter inden for branchen. Det kan for eksempel være: udskiftning af kalecher på cabriolet biler, læderkabiner, sædevarme, vinyltage, ny ”himmel til young og oldtimer”, gulvmåtter, MC sadler, små presninger, hynder til både/campingvogne/autocampere, restaurering af interiør i veteran- og liebhaverbiler, og møbelpolstring. Du kan finde mere om os på vores hjemmeside -www.autosadelmageren.dk.

Vi søger dig, som har interesse og flair for faget, eller som har kendskab til ovennævnte opgaver. Det er en fordel, hvis du er uddannet autosadelmager eller møbelpolstrer, men det er ikke en nødvendighed – bare du har erfaring eller interesse indenfor området. Vi skal nok sørge for oplæring.

Er du interesseret? Så send Jørgen en ansøgning på mail info@autosadelmageren.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv om din erfaring og interesser Du kan også kontakte Jørgen på telefonnr. 5943 1382.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HOLBÆK AUTOSADELMAGER V/JØRGEN JENSEN, Spånnebæk, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056562

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet