Holbæk Kommune: Idrætsnørd søges til drengeidræt og matematik på Absalonskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Jeg elsker at være idrætslærer, når eleverne finder ud af, at de faktisk er dygtige til noget, som de troede, at de slet ikke kunne finde ud af,” fortæller Charlotte, der er idrætslærer på Absalonskolen. 

Har du det også sådan? Så læs endelig videre, for lige nu søger vi dig, der kan undervise i drengeidræt, matematik og N/T på Absalonskolen i Holbæk.

Er du vild med at dyrke en masse idræt – og kan du formidle din glæde til andre?

På Absalonskolen går vi op i idræt, og en grussti forbinder os med Holbæk Sportsby, hvor vi lægger hovedparten af vores idrætstimer. Lige for tiden gør vi god brug af atletikbanerne, hvor eleverne bliver udfordret i højdespring og længdespring. 

Som idrætslærer hos os får du ansvaret for drengeidræt for 4., 6., 8. og 9. årgang, så idrætsundervisningen vil fylde omtrent halvdelen af dit skema. I skemaet ligger desuden koordinering af vores samarbejde med Sportsbyen og booking af transport til og fra idrætstimerne derude for de mindre klasser. Fra 6. klasse skal elever og lærere selv kunne transportere sig.

Vi forventer ikke, at du kan udføre en dobbelt salto med halv skrue, men vi håber, at du vil være med til at skabe en interesse for vores unge mennesker for vores lokale sport- og foreningsliv. 

Lige nu har vi et rigtig godt samarbejde med bl.a. badminton- og bordtennisklubben i Sportsbyen, men vi hører også gerne, hvis du selv er frivillig i en forening eller har ideer til samarbejder.

Vær fælles om hverdagen – med stor grad af frihed

Udover idræt vil du få glæde af vores 6. årgang i matematik og N/T. Du bliver en del af vores 6. årgangsteam og ikke mindst vores idrætsfagudvalg, hvor der er rig lejlighed til at sparre om ideer.

Sammen med dit team planlægger du hverdagen. Absalonskolen er en del af frihedsforsøget i Holbæk kommune, og hos os har medarbejderne ønsket at arbejde i selvstyrende teams. Det betyder, at teamet selv lægger skemaet hen over året efter klassens behov. Det giver rigtig gode muligheder for at skabe både fordybelse og tværfaglighed og til at tilrettelægge undervisningen, som du ønsker - i tæt samarbejde med dine kolleger.

Til gengæld bliver du en del af Absalonskolen, der ligger smukt på toppen med udsigt over i Holbæk By. Vi har en stor mangfoldighed blandt børnene, og vi tæller ca. 550 elever. Rundt om skolen er der spændende områder med boldpladser, legeområder og Knudskoven som vores baghave.

Vi går op i at have et positivt lærings- og arbejdsmiljø, hvor alle kan være med til at udvikle skolen med deres ideer. 

Transfervinduet er åbent – er du vores nye kollega på holdet?

Vi glæder os til at modtage dit cv og din ansøgning senest fredag den 22. september 2023. 

Vi forventer at holde samtaler onsdag den 27. september 2023.

Hvis du har nogle spørgsmål eller er nysgerrig på at se skolen, så tag endelig fat i pædagogisk leder Karen Lund Havmøller på telefon 72 36 92 63.


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 73.700 indbyggere og 4.930 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Vandtårnsvej 3, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/idraetsnord-soges-til-drengeidraet-og-matematik-pa-absalonskolen/at1g8d/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906485

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet