Lægesekretær

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lægesekretær/administrativ koordinator til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Ortopædkirurgisk afdeling søger pr. 1. august en frisk lægesekretær/administrativ koordinator til vores ambulatorium. Stillingen er en fuldtidsstilling.

SÅ ….er du en fagligt dygtig, udadvendt og positiv lægesekretær for hvem det er helt naturligt at prioritere patienternes behov og tilfredshed højt, er du den kollega vi søger til vores sekretærteam i ambulatoriet

Ambulatoriet og sekretæren som koordinator

Det skal være en god oplevelse, at komme i vores ambulatorium. Vi modtager dagligt op til 90 ortopædkirurgiske patienter i receptionen i ambulatoriet, og vi lægger vægt på, at patienterne oplever en professionel modtagelse samt et velkoordineret patientforløb. Det er lægesekretærernes kerneopgave at levere denne oplevelse.

Vi modtager hver dag ca. 50 henvisninger fra regionens Fællesvisitation. Disse bliver gennemgået og visiteret af sekretærerne, som herefter tilrettelægger patientens forløb i afdelingen. Der planlægges forundersøgelser, operationer, indlæggelser og ambulante efterforløb.

I ambulatoriets reception modtages og fordeles patienter til de forskellige undersøgelsesrum hos læger og plejepersonale. Der bookes tider til røntgen, blodprøver og anæstesitilsyn samt aftales tid til operation.

Vi betjener den indgående telefon, hvor patienter ringer med forespørgsler på prøvesvar, ændring af tider osv.

Vi samarbejder og løser opgaverne i et stort tværfagligt team med plejepersonale, læger, fysioterapeuter og fodterapeut.

Vi kan tilbyde

I vores afdeling kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du har stor mulighed for at påvirke dine fremtidige arbejdsopgaver. Vi er en proaktiv gruppe, der i høj grad er parate til at udvikle vores kompetencer samt være nytænkende i forhold til at byde ind på nye opgaver, der skal løses i afdelingen. Vi planlægger selv vores daglige arbejdsopgaver og tager ansvar for, at vores vagtskema fungerer.

Vi værdsætter vores gode kollegiale samarbejde og fleksibilitet, gode humør og trivsel.

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der med fagligt engagement og professionel tilgang til opgaverne, vil være med til at fastholde og bidrage til vores position som en meget værdsat faggruppe i afdelingen. Du er en stabil og fagligt dygtig lægesekretær, der er god til at samarbejde både i sekretærteamet og med det øvrige personale i afdelingen. Du skal have lysten og evnen til aktivt at tage del i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du forventes at tage medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.

Er du nyuddannet eller mangler kendskab til det ortopædkirurgiske speciale, skal det ikke afholde dig fra at sende en ansøgning. Vi er indstillet på at give en grundig introduktion og oplæring til afdelingens opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse tidligst pr. 1. august 2023, men vi er også villige til at vente på den rigtige ansøger. Arbejdstiden kan planlægges individuelt inden for rammen 7.30 – 15.30.

Ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV via nedenstående link.

Du er velkommen til at kontakte ledende sekretær Pernille Slej, telefon 24920775 eller souschef, Rikke Bjørn Larsen, telefon 24920776, hvis du ønsker yderligere oplysninger om den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 16. juni 2023, men vi gennemgår løbende indkomne ansøgninger.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35369&linkref=16802&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844181

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet