Lær, udvikl og skab bæredygtig gastronomi som kok på Hotel Strandparken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hotel Strandparken i Holbæk har vi i foråret åbnet Restaurant Blossom, som er vores nye ala carte restaurant. Vi har derfor fået behov for flere kolleger. Du får en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant og vores konference- og selskabsfaciliteter. Vi er et hus i rivende udvikling med stor variation af gæster.

Du skal være med til at sikre og formidle et godt og udfordrende produkt til vores gæster. Vi arbejder meget med økologiske råvarer og beregner for eksempel også CO2-regnskab for alle vores retter. Den beregning bruger vi som et internt værktøj til at tage nogle bedre valg end vi gjorde i går. Vi arbejder med råvarer i sæson og sammensætter vores menu-koncepter så madspildet reduceres væsentligt. Har du idéer til hvordan vi kan arbejde endnu mere med bæredygtighed, så vil vi gerne være med.

Som kok her på stedet kommer du til at indgå i et team, hvor du sammen med køkkenchefen, og det øvrige team, sparrer om de kommende menuers sammensætning. Kort sagt, mulighed for medindflydelse på den gastronomiske udvikling. Hertil sætter du en stor ære i at, lære fra dig og sikre at vores kokkeelever altid er klædt fagligt på.

Lidt om os:

  • Vi er Holbæks foretrukne konferencehus
  • Vi har i foråret åbnet ny à la carte restaurant som udfordrer den gastronomiske scene i Holbæk og omegn med sit fokus på bæredygtighed
  • Vi afvikler både store og små fester
  • Vi har lyst til at sikre at der også i fremtiden er faglærte kokke, der kan håndværket og arbejder derfor med elever
  • Vi er godt i gang med en bæredygtig udvikling – men vi er klar på meget mere
  • Vi er et hus, der sørger for at hygge sammen til hverdag på jobbet, men også mødes til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen

Hvad kan vi tilbyde:

  • En hverdag, der varierer med forskellige udfordringer
  • Mulighed for at arbejde med alle facetter af køkkenets daglige drift
  • Samarbejde om udvikling af kommende menuer
  • Præsentation af mad i restauranten
  • Oplæring af elever

Lidt om dig:

  • Du er faglært kok
  • Du brænder for at videreudvikle og udfordre maden vi serverer i morgen
  • Du er villig til at indgå i et team, hvor vi taler sammen for at kunne præstere godt
  • Du skal synes det er sjovt at gå på arbejde
  • Du har mod på at præsentere maden for gæster – hvad enten det er i restauranten eller ved konferencefrokosten

Opstart efter aftale, gerne snarest muligt.

Har du lyst til at høre mere om huset og stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Casper Svejgaard Vind på +45 20282888 eller på casper@vilcon.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HOTEL STRANDPARKEN ApS, Kalundborgvej, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6091821

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet