Pædagog søges til kreativt og inkluderende skole- og fritidstilbud på Tuse Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Velkommen til en hverdag som pædagog på Tuse Skole, hvor du vil møde nysgerrige børn, engagerede voksne og en vilje til at skabe et godt skoleliv. Alle børn kommer med forskellige forudsætninger, men vi tror på, at alle kan lykkes.

Går du op i natur, bevægelse, kreative aktiviteter eller noget helt andet, og har du lyst til at inddrage børnene i denne verden som en del af deres fritid, så lad os endelig høre fra dig. 

Vi leder efter en kollega, der har lyst til at gå ind og tage et ansvar i hverdagen og skabe et attraktivt fritidstilbud for vores børn i SFO1. Stillingen er på 30 timer om ugen. 

Vær med til at skabe et fedt skole- og fritidstilbud

SFO1 er vores tilbud til børn i 0.-3. klasse. Her får du mulighed for at være med til at skabe en fed hverdag, hvor der er plads til at være kreativ og finde på både planlagte og spontane aktiviteter. Vi har dejlige rammer inde og ude med mulighed for at være i hal, være kreativ, skønne legepladser og grønne områder med plads til at klatre i træer, lave bål og masser af bevægelse og leg.

Du vil også få timer i skolen, hvor du sammen med dit team planlægger undervisningen sammen. Kort sagt bliver du en vigtig del af hverdagen, hvor du er til at skabe aktiviteter og trygge rammer, som tilgodeser vores børn. 

På Tuse Skole bliver du en del af en veletableret og solid personalegruppe, hvor vi har det sjovt, er gode til at arbejde sammen og tror på, at børn gør det bedste de kan. Alle medarbejdere i SFO’en har deltaget i et projekt i samarbejdet med Gerlev Legepark, som hedder Levende legekultur, hvor der netop er fokus på lege og leges betydning for børns udvikling.

Vi har brug for dig, der er uddannet pædagog, og som:

  • går op i at bruge sin faglighed
  • har en positiv og inkluderende tilgang til samarbejdet med børn– også når det er svært
  • kan følge vores grundsyn om, at vi skal være dygtige til at forstå barnets perspektiv, og vil indgå i et løbende arbejde med dette.

Velkommen til Tuse Skole

På Tuse Skole er vi 660 børn og 60 voksne, og vi er en del af Tuse og Udby Skole, der har fælles ledelse, fagudvikling på tværs og en stærk kultur med gode traditioner. Fælles for begge afdelinger er, at vi er tæt forbundet med lokalmiljøet, fx har vi en tæt kontakt til idrætsforeningen.

Derudover har vi et fælles mål om at lave Børnenes Skole, hvor børnenes stemme og perspektiver bliver inddraget så meget som muligt ud fra deres alder. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside.

Kom gerne og besøg os, inden du søger – vi sørger for rundvisning og en kop kaffe.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, eller du har lyst til at besøge os, inden du sender din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Gitte Lohmann Olsen. Send en mail på gitos@holb.dk med dit telefonnummer, så ringer Gitte dig op.

Ansøgningsfrist er onsdag den 12. juni 2024. Husk at vedhæfte kopi af dit eksamensbevis og relevante bilag.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. Opstart er pr. 1. august 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Tuse Byvej 2, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057204

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet