Spændende kokkejob i personalekantinen på Holbæk Sygehus: Gastronomisk kreativitet og service i fokus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du gastronomisk kreativ og har du lyst til at yde høj service med godt humør – også når køen af ekspeditioner er lang – så kan det være, at du er vores nye medarbejder til personalekantinen på Holbæk Sygehus.

Kantinekøkkenet er et modtagekøkken, med blandt andet frisk salatbar og kold frokost hver dag. Der produceres smørrebrød og diverse anretninger og bagværk både til cafe og forplejning. De varme retter og dagens ret kommer fra hovedkøkkenet på Holbæk Sygehus - vi tilbereder tilbehøret og anretter og serverer i kantinen med et smil.

Jobbet

Vi skal dagligt servicere ca. 500 ansatte og sikre betjening af alt mødeforplejning til hele huset. Derudover skal vi passe cafeen så gæster i huset føler sig velkomne når de besøger deres pårørende eller har brug for en kop kaffe i ventetiden.

Ud over servicering, ekspedition og anretning af mad vil der også være rengøringsopgaver i køkken, kantine og café samt den daglige egenkontrol, der udføres elektronisk via E-Smiley.

Arbejdstid er skiftende med fast plan og vagt hver 6. weekend. Mødetiden svinger fra morgenvagt kl. 6.30 eller sen vagt med mødetid kl. 11-19

Forventede kvalifikationer

Du har en køkkenfaglig baggrund som ernæringsassistent kok eller lignende – gerne med nogle års erfaring i kantineverden.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er yderst selvstændig, positiv og udadvendt
  • har gode samarbejdsevner, der kan få en hverdag til at lykkes
  • er serviceminded og fleksibel, og har et godt humør – også når det kommer til pressede situationer
  • er vant til at følge faste koncepter og retningslinjer
  • har erfaring med varebestilling
  • kan bruge en PC til daglige rutiner

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job med et godt arbejdsmiljø. Du får mulighed for, sammen med din nærmeste leder og kollegaer, at skabe indholdet i hvordan vi fremadrettet skal drive vores kantiner i Region Sjælland.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst ml. Region Sjælland og faglig organisation.

Du kan se mere om os her:

www.regionsjaelland.dk/indkoeb-produktion-og-logistik
www.facebook.com/profile.php?id=100093723615321
www.linkedin.com/company/produktion-transport-og-arealpleje-regionsjaelland

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte RS Køkken - kantiner, produktionsleder Lis Enghave Fischer, telefon 29 79 16 33


Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og CV via linket senest den 15. 06. 2024 - der vil løbende blive afholdt samtaler.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049757

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet