Spændende stilling med økonomistyring og administrative opgaver på Tuse Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vild med økonomi og administrative opgaver, men knapt så vild med et upersonligt og kedeligt storrumskontor? Så kom til Tuse Skole og bliv en del af skolens hverdag. Her er to dage sjældent ens, og det er faktisk ganske sjovt.

Jo, jo, men hvilke opgaver skal jeg løse?

Som vores nye kollega får du opgaver, der både skal løses helt lokalt på Tuse Skole, og opgaver der går på tværs af de tre skoler, som vi dækker i vores administrative team Administrativt Center Nord.

Din primære opgave bliver at holde overblikket over udgifterne til specialundervisning og børn i andre tilbud på tværs af de tre skoler; Gislinge Skole, Tuse og Udby Skole samt Absalon og Orø Skole. I opgaven ligger der både økonomistyring, budgetopfølgning og fakturering. Det er derfor vigtigt, at du er fortrolig med Excel og kan balancere regneark med mange informationer.

I Holbæk Kommune er der som i de fleste andre kommuner stigende udgifter til specialområdet, og det er derfor vigtigt, at du holder styr på, at tallene stemmer og kan afstemme indtægter og udgifter med de relevante ledere på de tre skoler, som vi dækker.

Derudover vil din arbejdsuge også byde på fx pasning af vores fælles telefon, journalisering i ESDH-system, opgaver inden for elevadministration, personaleadministration eller måske hjælpe til med prøveafvikling. Budskabet er egentlig, at vi løfter i flok, og den endelige opgavesammensætning finder vi ud af i fællesskab i teamet.

En hverdag med liv på kontoret

Med din plads på skolens kontor får du en central og synlig rolle på vores skoler – tæt på elever, forældre, lærere, pædagoger og ledelse. Der er både planlagte opgaver, der skal løses på årshjulet i skoleårets faste strukturer, men der er også de akutte og hastende dagligdagsting, der kan være lige så vigtige – og begge dele skal der være plads til. 

På kontoret har du fast selskab af en anden kollega, samt et par andre kollegaer, der flyver ind på forskellige dage, så du kommer sjældent til at være alene.

Vores ønskeliste til en ny kollega:

Du er

  • erfaren – gerne fra en skole
  • frisk på at udvikle dig med opgaverne
  • god til at samarbejde, er systematisk og konstruktiv
  • fortrolig med at arbejde i Excel – og meget gerne Aula, TEA, KMD Opus – eller tilsvarende IT-systemer 

Vi kan til gengæld tilbyde:

  • Afvekslende arbejdsdage
  • Fleksibilitet i arbejdsopgaverne
  • Fri i skolernes ferie og flextid
  • Flinke og hjælpsomme kollegaer

Administrativt Center Nord

Du bliver en del af et nyligt fusioneret team på syv kollegaer, der understøtter de tre skoler Gislinge Skole, Tuse og Udby Skole samt Absalon og Orø Skole. Her løser vi en bred palet af opgaver lige fra økonomistyring, elev- og personaleadministration, vikardækning til kommunikation, IT-support og meget mere. 

Fysisk sidder vi på de forskellige skoleafdelinger, men vi flytter os gerne efter opgaverne, og flere af opgaverne bliver også løst på tværs af skolerne. Derudover er der også mulighed for hjemmearbejde alt efter opgaven.

Lyder det som et job for dig?

Hvis du har nogle spørgsmål, så tag endelig fat i administrativ leder Ulla Blidvang på telefon 72 36 28 41 eller send en mail på ulgbl@holb.dk .

Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning senest tirsdag den 2. juli 2024 – men vent ikke for længe med at søge, da vi afholder løbende samtaler.

Opstart er pr. 1. september 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Tuse Byvej 2, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070753

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet