Vi har åbnet flere senge og derfor opnormerer vi i medicinsk studie afsnit 04-4, og har brug for dig!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde med studerende/elever og dermed uddanne den kommende generation af sundhedspersonale? Kan du finde ud af at sidde på hænderne og være observatør? Så kan det være, at det er dig der skal med til tidens mest spændende projekt!

Holbæk Sygehus har 1/2.23 åbnet en afdeling hvor læring- og undervisningsmiljø, af studerende og elever er i højsæde. Vi har nu udvidet fra 8 til 12 sengepladser og derfor har vi brug for flere sygeplejersker.

Der skal i afsnittet skabes et studiemiljø, hvor alle faggrupper af studerende/elever fra sundhedsuddannelserne skal indgå. Læring vil foregå i alle vagtlag, hvilket betyder, at vi skal kunne vejlede/undervise studerende og elever både dag, aften, nat og weekend.

Som sygeplejerske skal man understøtte de studerendes kliniske praksis i samarbejde med afsnittes AKU, med fokus på det gode patientforløb og behandling af den medicinsk komplekse patient. Det forventes, at du som sygeplejerske kan handle selvstændigt og varetage behandling af patienter med komplekse medicinske problemstillinger. Du vil i aften- og nattevagter kunne stå som ene sygeplejerske, selvfølgelig sammen med erfarne social- og sundhedsassistenter.

Personaleledelsen af afsnit 04-4 vil være under Endokrinologisk afsnit 42-4, med oversygeplejerske Stine Thomsen og souschef Louise Mathiesen.

Der forventes, at man ønsker at deltage aktivt i udviklingen af afsnit 04-4, hvor vi forsat arbejder med opbygningen. Man vil blive medinddraget i beslutningsprocesser og gode ideér vil blive hørt.

Vi forventer af dig:

 • Vejlederuddannelsen, eller ønsket om dette.
 • Høj faglig stolthed.
 • Du er pædagogisk anlagt, og kan lære fra dig.
 • Du har et ønske om at bidrage til et engagerende studiemiljø.
 • Evnen til at sidde stille og observere – dog vide hvornår du skal gribe ind.
 • Evnen til at få andre til at reflektere.
 • Evnen til at organisere arbejdet og lære fra dig.
 • Evnen til at samarbejde på tværs af mange faggrupper.
 • Og ikke mindst – interesse og respekt for vores unge mennesker.

Vi tilbyder dig som sygeplejerske:

 • En stilling med udvikling, hvor du skal sætte dit præg på en helt ny afdeling, hvor der er synlig og engageret ledelse
 • Fokus på faglighed og kompetenceudvikling. Du vil deltage i undervisning på sygehusets læringslaboratorie, deltage i 90 faglige minutter i Medicin 1 og Skill-stations.
 • Kan tilbydes vejlederuddannelse for sygeplejestuderende.
 • Du kan være med til at udvikle et læringsmiljø, hvor studerende og dermed kommende kollegaer lærer god sygepleje og behandling af patienter.
 • Høj grad af indflydelse på vagtplanen.
 • Weekendrul efter aftale.
 • Du vil få et individuelt introduktionsprogram, lavet ud fra din erfaring og dette vil også understøtte at man klædes på til at være ansvarshavende i vagterne.

Har dette har vagt din interesse, så ring, skriv eller send en ansøgning til en af nedenstående:

Oversygeplejerske Stine Toftdal Thomsen, tlf.: 93576357 eller mail stch@regionsjaelland.dk

Souschef Louise Matiesen tlf: 59484626 eller mail lomat@regionsjaelland.dk

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/34578&linkref=12361&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5826696

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet