Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Holbæk - torsdag den 15. april

Profilbillede
dato

Holbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vinkelsliber stjålet

Frederikssund: Fra en garage på Jægeralle er der mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 08.30 blevet stjålet en vinkelsliber.

 

Ridser i lakken

Hillerød: En Kia Ceed, som holdt på Hillerødholmsalle er mellem tirsdag aften klokken 20,00 og onsdag morgen klokken 08.30 blevet udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har lavet flere ridser i bilens lak.

Navigationsudstyr stjålet

Charlottenlund: Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 06.00 er der stjålet navigationsudtyr fra en Mercedes, som holdt på Eivindsvej. 

Grill og golfudstyr stjålet

Rungsted Kyst: En grill, et golfsæt, en græsslåmåskine, en racercykel samt noget værktøj er mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 09.15 stjålet fra en garage på Knudsvej. Tyven har skruet beslaget til hængelåsen på døren af for at skaffe sig adgang.

Kørte uden kørekort

Frederikssund: Onsdag klokken 12.18 blev en 46-årig mand fra Nørre-Asmindrup standset, da han kom kørende i krydset ved J.F. Willumsensvej/Kocksvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

 

Kunde skabte uro i forretning

Gentofte: En kvindelig kunde skabte onsdag eftermiddag klokken 13.43 så megen uro og uorden i Fakta på Vangede Bygade, at personalet kontaktede politiet. Kvinden havde dog forladt forretningen, da patruljen nåede frem, og hun var ikke at finde, da patruljen kørte rundt i området for at lede efter hende.

Fik gammel granat på ”krogen”

Helsingør: En 55-årig mand fra Fredensborg fangede onsdag eftermiddag klokken 15.30 en gammel tysk granat, da han magnetfiskede i Gurre Sø. Den 55-årige sænkede granaten ned i vandet igen og kontaktede både politi og Ammunitionsrydningstjenesten, og sidstnævnte sørgede for afhentning og bortsprængning af granaten.

Mand faldt ned mellem tog

Vedbæk: Onsdag eftermiddag klokken 15.33 faldt en 49-årig mand fra Espergærde ned på skinnerne mellem to tog på Vedbæk Stationsvej. Togtrafikken blev stoppet og politi og ambulance sendt til stedet. Det lykkedes at få manden, der var temmelig beruset, op fra skinnerne i god behold. Han blev for en sikkerheds skyld tilset af ambulancepersonalet og herefter kørt til sin bolig.

 

Knallert kunne køre for stærkt, Smørum

Klokken 17.35 viste et lasermåling på Smørum Bygade, at en 17-årig mand fra Ballerup førte en knallert med en højere hastighed, end det skulle være muligt på den type knallert. Han blev derfor standset og sigtet for dette forhold.

 

Unge drenge skød med hardballpistol, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.46, gik nogle unge rundt på Frederiks Torv og skød med en luftpistol. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf tre lokale drenge i 13-14 års-alderen, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen. Patruljen fik en snak med de tre drenge og beslaglagde deres hardballpistol. Grundet deres unge alder tog patruljen efterfølgende også kontakt til drengenes forældre for at oplyse om episoden.

 

Bilist flygtede efter påkørsel af bil, Helsingør

Klokken 18.04 blev det anmeldt, at en udenlandsk indregistreret bil netop havde påkørt en 44-årig mandlig bilist uden kendt adresse bagfra på Kongevejen i sydvestlig retning. En patrulje kørte til stedet, men føreren af den udenlandsk indregistrerede bil var i mellemtiden kørt fra stedet, og det var ikke efterfølgende muligt at udfinde bil eller fører i området.  Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. Nordsjælland Politi er bekendt med den udenlandske bils registreringsnummer. 

 

Kørsel uden førerret, Smørum

En 30-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 18.15 standset af en patrulje på Smørum Bygade, hvor hun blev bedt om af fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne hun dog ikke efterkomme, da hun havde fået sit kørekort administrativt inddraget, og hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Mand skabte uro i tog, strækningen mellem Vejby og Hillerød

Klokken 20.31 blev det anmeldt, at en mand, som var steget på toget ved Vejby Station, skabte uro i forreste togvogn ved blandt andet flere gange at prikke en 73-årig mand fra København i brystkassen og tale grimt til ham. En patrulje kørte til Hillerød Station, hvor de ved togets ankomst fik kontakt til en 22-årig mand fra Glostrup, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen. Patruljen fik en alvorlig snak med manden om hans adfærd, og han blev derefter sendt med toget mod København.

 

Målrettet indsats, Nærum

I forbindelse med en målrettet indsats mod utryghedsskabende adfærd var flere patruljer onsdag aften til stede på en parkeringsplads på Fruerlund. Her blev flere unge mennesker truffet, og i den forbindelse blev en 19-årig mand fra Nærum sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, idet han smed en joint og en mindre klump hash, da han blev opmærksom på politiets tilstedeværelse. Ved ransagning af hans bil blev der ligeledes fundet en mindre mængde skunk. 
Under politiets tilstedeværelse i området blev en 16-årig ung mand fra lokalområdet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han ikke efterkom politiets anvisninger, råbte skældsord efter patruljerne og udviste aggressiv adfærd. Grundet hans unge alder blev der efterfølgende taget kontakt til hans forældre.

 

Større gruppe personer skabte uro på tankstation, Ølstykke

Klokken 21.15 indløb der anmeldelse om, at en gruppe på 15-20 personer i ca. ti biler opholdt sig ved Circle K på Frederikssundsvej, hvor de med deres adfærd skabte uro. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf nogle personer, som de fik en adfærdsregulerende snak med, men der var ikke umiddelbart anledning til yderligere.

 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En 40-årig mand anmeldte klokken 22.20, at en ukendt mand ca. et kvarter forinden havde taget i dørhåndtaget til kælderdøren på mandens bopæl på Lille Strandvej. Da den 40-årige råbte manden an, var denne løbet fra stedet og havde sat sig ind i en hvid Citroën Jumper varebil, hvorefter han var kørt fra stedet.

En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Han beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, hvid i huden.

 

Sigtet for kørsel i påvirket tilstand, Helsingør

På Kongevejen ved Shell-tanken standsede en patrulje klokken 22.58 en 19-årig mand fra Holbæk-området. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i center, Stenløse

Klokken 02.13 anmeldte en borger, at der kunne høres høje lyde fra Egedal Centret, som om der blev slået på ruderne ind til butikkerne med jernrør. Få minutter efter indløb der endnu en anmeldelse, denne gang om indbrud på stedet, og flere patruljer kørte dertil. Her kunne de konstatere, at der ganske rigtigt havde været indbrud i centret, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen. 

Patruljer med hund søgte efter spor i området, og togdriften blev i den forbindelse kortvarigt standset mellem Egedal og Stenløse. 

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 14. - 15. april 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi