Nyt fra Holbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Holbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkelige mænd var avisbude, Værløse

En borger kontaktede klokken 09.09 politiet og fortalte, at to mistænkelige mænd kørte rund på Skovbovænget og satte ting af. En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til mændene, som leverede aviser til omdeling.

 

Bil rullede rundt og endte i grøft, Smørum

Det var formentlig påvirkning af lattergas, som klokken 10.14 fik en 24-årig mand fra Søborg til at miste herredømmet over den bil, som han var fører af på Smørum Parkvej. Bilen rullede rundt og den 24-årige endte i grøften. Manden kom ikke alvorligt til skade, men blev sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, for at køre en bil med dæk, der var så nedslidte, at de ikke levede op til de lovmæssige krav og for at køre med farligt godt, idet han fragtede flere flasker med lattergas i bilen.

 

Værktøj stjålet, Helsingør

Fra en byggeplads-container på Birkedalsvej er der mellem onsdag klokken 19.20 og torsdag klokken 04.44 stjålet en ikke ubetydelig mængde elværktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at skære hul i siden på containeren. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 10.25.

 

Kørte uden kørekort, Lynge

Torsdag eftermiddag klokken 13.10 kørte en 42-årig mand fra Slangerup ad Uggeløse Bygade i en bil med prøveskilte, som ikke længere var gyldige. Manden blev standset af en patrulje og sigtet for at køre i en uindregistreret bil og for kørsel uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

 

Var i besiddelse af hash, Hillerød

En 40-årig mand fra Hillerød blev klokken 13.15 truffet i Frederiksgade af en patrulje. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Biler kørte sammen, Gørløse

To biler kørte klokken 14.12 sammen ved Hovedvejen/Roskildevej. Sammenstødet medførte stor materiel skade, men der er ingen melding om, at førerne af bilerne henholdsvis en 64-årig kvinde fra Skibby og en 35-årig mand fra Holbæk kom alvorligt til skade. Den 64-årige kvinde blev sigtet for at ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Togtur endte i detentionen, Helsingør

En kvinde måtte torsdag eftermiddag en tur i detentionen, efter hun ved 16.30-tiden havde skabt uro og uorden i toget på vej mod Helsingør. En patrulje kom til stationen og skønnede, at kvinden ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Hun blev derfor taget med på politigården og måtte opholde sig i detentionen.

 

Forsøgte at stikke af fra politiet, Frederiksværk

I forbindelse med en målrettet indsats mod utryhedsskabende narkosalg på gadeplan forsøgte en 15-årig ung mand at stikke af fra politiet på sin knallert. Episoden skete klokken 19.58 ved Syrevej, men den 15-årige blev standset ved Usserødvej/Hanehovedvej. Her viste det sig, at den 15-årige ikke havde erhvervet kørekort til knallerten, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, for at køre uden hjelm og uden at have de nødvendige forsikringspapirer.

 

Sigtet for spirituskørsel, Græsted

Klokken 23.05 torsdag aften blev en 27-årig mand med ukendt adresse standset, da han kom kørende ad Ny Mårumvej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end den tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hsopitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres, så mandens nøjagtige promille kan fastlægges til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for narkokørsel, Espergærde

En 38-årig mand fra Espergærde blev klokken 01.35 natten til fredag standset, da han kom kørende ad Humlemarken. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Mistænkelig mand med mundbind, Kgs. Lyngby

En beboer på Hjortekærsvej kontaktede klokken 02.10 politiet og fortalte, at en mørkklædt mand med mundbind stod og kiggede ind på hans grund. En patrulje blev sendt til stedet, men den mistænkelige mand var ikke at finde, hverken ved adressen eller i det omkringliggende kvarter.

 

Ruder knust, Stenløse

Flere ruder til Café Egedal er mellem torsdag aften omkring kloken 22 og fredag morgen klokken 07.00 blevet knust ved, at der er kastet brosten mod dem.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi