Oplev Hit Orchestra i Holbæk: En uforglemmelig aften med musik og mad

dato

Fredag den 1. november 2024 byder Rotationen i Holbæk på en fantastisk aften med Hit Orchestra, et af Danmarks mest anerkendte partyorkestre. Gør jer klar til en musikalsk rejse fyldt med fest, show og dans.

En aften i musikkens tegn

Hit Orchestra er kendt for at få festen til at koge og dansegulvet til at gynge. Med deres egne fortolkninger af de største dansehits gennem tiden, leverer de en performance, der går ud over det sædvanlige. Publikum kan forvente en uforglemmelig musikalsk tidsrejse fyldt med fest, show, "syng med" og dans.

Orkestret består af nogle af landets dygtigste musikere og sangere, som ved siden af Hit Orchestra spiller med bands og artister af øverste skuffe. Deres mål er at give publikum en uforglemmelig festaften. Louise Moe står i front, og orkestret har ageret backingband for mange af landets allerstørste artister.

Koncertmenu og seating

For dem, der ønsker at kombinere musik med en lækker middag, tilbydes en koncertmenu på Hotel Sidesporet. Menuen består af en 2-retters middag med koldrøget laks til forret og svinekæber som hovedret. Ankomst til hotellet er mellem kl. 17:30-18:00, og middagen serveres kl. 18:00. Allergener skal meldes på mail senest dagen forinden.

Der er forskellige billettyper til koncerten. Billet med koncertmenu giver siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet, mens standardbilletter giver plads bagerst. Ønsker man at sidde sammen med venner, der har købt billetter på forskellige ordrenumre, kan man sende en mail til rotationen@sidesporet.dk.

Praktisk information
Dato: Fredag 1. november 2024
Tid: Kl. 20:00
Sted: Rotationen, Havnegade 3, 4300 Holbæk
Entré: 325 kr
Koncertmenu: 2-retters menu á 275 kr
Mail for seating og allergener: rotationen@sidesporet.dk



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut