Seneste regnskab fra Kiyomi ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Kiyomi ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Kiyomi ApS en bruttofortjeneste på 665.479 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


WUNDERWEAR HOLBÆK ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -260.256 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde WUNDERWEAR HOLBÆK ApS en bruttofortjeneste på 5,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlægeselskabet Sanadent 1 ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlægeselskabet Sanadent 1 ApS en bruttofortjeneste på -70.466 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 77.427 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


E+I Engineering ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 236.795 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 27. december 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RIIS AKUSTIK ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 226.617 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RIIS AKUSTIK ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler