Seneste regnskab fra MALERFA. SOELBERG ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

MALERFA. SOELBERG ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 235.820 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERFA. SOELBERG ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERFIRMAET MEVI ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 436.965 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERFIRMAET MEVI ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RegnskabsSupporten ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 97.868 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RegnskabsSupporten ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Chopsticks ApS i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -855.375 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Chopsticks ApS en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RevisorGården godkendte revisorer A/S i Holbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RevisorGården godkendte revisorer A/S en bruttofortjeneste på 13,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 13,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler